Recycling

APK group stelt duurzaam ondernemen met oog voor het milieu hoog in het vaandel. We zien het als ons plicht om maximaal ons steentje bij te dragen en maximaal te recycleren. Anderzijds is dit ook een must met de stijgende energiekosten en de schaarste van de grondstoffen.


Containers

Het bedrijf  Resol nv is gespecialiseerd in de verhuur van rol- en afzetcontainers in alle soorten en maten. Onze dienstverlening is zeer uitgebreid en klantgericht. Uw afvallogistiek is bij ons in goede handen. Ons deskundig team adviseert u graag over de wijze waarop u de afvalstromen het beste beheerst en op welke wijze het afval gescheiden, gesorteerd en afgevoerd kan worden. Dit alles conform de laatste richtlijnen en bepalingen.

Recyling

APK group beschikt over een mobiele puinbreekinstallatie, waardoor wij in staat zijn alle soorten puin en asfalt te verwerken tot granulaat in diverse gecertificeerde kwaliteiten.

Levering cementgebonden materialen

APK group beschikt over een eigen menginstallatie waarmee gecementgebonden materialen worden gemaakt. Deze installatie staat op onze site in Maasmechelen.

Erkende TOP

APK Group beschikt over een erkende TOP vergunning. U kan bij ons terecht met uw vervuilde grond, breekmaterialen allerhande. De site bevindt zich in maasmechelen.

contact via mail: info@apk.be of contacteer direct een van de vestigingen

© 2015 APK nv